Sobolani deratizare Bucuresti Ilfov Servicii DDD Dezinsectie Dezinfectie

Sobolani deratizare Bucuresti Ilfov Servicii DDD

Sobolani deratizare Bucuresti Ilfov Servicii DDD – Profesionisti dedicati sanatatii dvs.

Sobolanul este un tip de rozatoare de culoare gri cenusiu si este daunator vietii omului. Prin rapiditatea procesului de inmultire, circa 50-70 pui pe an, sobolanul este un daunator foarte greu de eliminat si exterminat, fara a apela la o firma de deratizare specializata, care sa foloseasca solutii si capcane adecvate.

Sobolanii sunt daunatori, datorita pagubelor pe care le provoaca, dar si a faptului ca sunt un factor ce pericliteaza viata si sanatatea omului. Sobolanii rod lucruri, produc pagube culturilor, distrug cablurile subterane. In unele cazuri sobolanii ajung sa muste oamenii sau mai des copii ce ajung in calea lor, in jurul sau in interiorul locuintelor. Prin muscatura, sobolanii pot transmite bacterii periculoase pentru sanatatea noastra, boli infectioase (leptospiroza). Contactul cu excremente sau urina provenite de la sobolani, poate duce la transamiterea multor boli. In blana sobolanilor se dezvolta purici sau capuse, acestea se hranesc cu sangele mamiferului. Ulterior pot ajunge in contact cu oamenii, ducand la aparitia mai multor boli (ciuma, tumaremie, salmonella, febra etc).

Sobolanii produc si pagube de ordin material, distrug bunuri, rod mobila din locuinta dvs. cablurile din pereti, subsoluri sau alte obiecte de patrimoniu.

Cum se face deratizarea sobolanilor de catre firma noastra, prin servicii deratizare Ddd complete.

Sobolanii sunt un tip de rozatoare greu de eliminat din jurul locuintelor, datorita accesului acestora cu usurinta la hrana, resturi alimentare etc. Folosind serviciile noastre de deratizare, va veti asigura de eliminarea completa a invaziei sobolanilor. In subsolul locuintei dvs. bloc, restaurant, spital, cafenea, gradinita, vila, gradina, depozite, hala industriala, canalizatie, institutii publice private, afaceri etc. vom elimina daunatorii. Deratizarea necesita folosirea de echipamente corespunzatoare, substante eficiente. Se vor aplica tratamente specifice de deratizare, adaptate cerintelor spatiului unde se aplica. Se vor amplasa in jur statii cu sustante toxice, bariere, toate acestea fiind facute de specialistii nostri. Statiile de intoxicare vor fi supravegheate periodic de angajatii nostri. Acestia sunt instruiti sa observe necesitatea prelungirii tratamentelor sau intreruperea lor.

Tratamente, substante, materiale folosite de firma noastra pentru deratizare subsol de bloc in Bucuresti si Ilfov

La interior, in cazul invaziei sobolanilor se vor folosi alte tratamente si metode. Scopul principal este de a elimina total daunatorii, in speta sobolanii – rozatoare, toate acestea fiind facute in mod profesional de catre colegii nostri. Ei sunt specialisti, angajati in firma noastra de deratizare, cu activitate in Bucuresi si Ilfov. Folosim momeli, capcane de prindere, substante profesionale (acestea nu se vand in magazine). Accesul la ele este permis doar profesionistilor, datorita gradului de toxicitate marit si riscurilor pentru necunoscatori. Firma noastra de deratizare cu prestari servicii in Bucuresti si Ilfov, prin specialistii nostri, prin echipamentele si substantele folosite, va garanteaza eliminarea acestor daunatori – sobolanii.

Contact deratizare sobolani Bucuresti Ilfov

Contactati-ne la numarul de telefon 0723.516.975 sau folosind FORMULARUL DE CONTACT din pagina. Pretul pentru deratizare sobolani din subsol de bloc (servicii DDD), locuinta, apartament, vila, casa garsoniera, restaurant, ghena de gunoi etc. va fi stabilit in functie de mai multi factori. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Sectiunea Contact si Preturi va pot oferi mai multe detalii.

Photo by Denitsa Kireva from Pexels