Deratizare Dezinsectie Restaurante Cafenele Fast-Food

Deratizare Dezinsectie Restaurante Cafenele Fast-Food

Pentru Restaurante, Cafenele, Fast-Food locatii cu profil alimentar, cantine, terase etc. legislatia in vigoare prevede in mod oligatoriu efectuarea de operatiuni de dezinsectie si deratizare periodica. Totodata, toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor de Dezinsectie, Deratizare sau Dezinfectie trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Dezinsectie bucatarie restaurant sala mese cantina fast food Centru Vechi Bucuresti Victoriei Romana Unirii Univestitate gandaci hotel bistro cafenea Ilfov Obligatii Legale Lege 2022 DERATIZATE DEZINSECTIE RESTAURANT BUCURESTI firma autorizata servicii DDD curatenie Dorobanti Unirii Herastrau Decebal Calea Victoriei Rahova Mall Magazin Parcuri Terase Mizerie

Firma Deraforce Dezi SRL ofera prestari servicii dezinsectie deratizare restaurant, cafenea, unitate fast-food, restaurant hotel, magazine alimentare, unitati de comercializare alimente si hrana in Bucuresti si Ilfov.

Periodicitatea interventiilor de dezinsectie sau deratizare in Bucuresti si Ilfov pentru restaurante, cafenele, terase, fast-food este urmatoarea:

Dezinsectie se executa lunar sau ori de cate ori este necesar pentru stingerea unui focar de gandaci, soareci, sobolani, etc.
Deratizarea restaurantelor, cafenelelor, magazinelor alimentare, teraselor, cantinelor se efectueaza trimestrial sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Actul normativ care reglementeaza periodicitatea de executare a lucrarilor de dezinsectie si deratizare este Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede urmatoarele: „Dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

DEZINSECTIE, DERATIZARE, DEZINFECTIE pentru RESTAURANT, CAFENEA  FAST-FOOD BUCURESTI ILFOV – Deratizare Dezinsectie Restaurante Cafenele Fast-Food Pret Servicii

Daca activati in domeniul HORECA (hotel, restaurant, catering) si aveti nevoie de un contract pentru servicii de Dezinsectie, Deratizare sau Dezinfectie, va invitam sa ne contactati, pentru a beneficia de spatiu curat si a fi in legalitate in cazul controalelor.

Pe intreaga perioada contractuala pentru servicii dezinsectie deratizare S.C. Deraforce Dezi S.R.L. va ofera garantie pentru serviciile DDD prestate! Daca este necesar ca intre interventii sa revenim, o facem GRATUIT. Intervenim pana la exterminarea focarului, indiferent ca este vorba de gandaci, purici, capuse, soareci, sobolani sau alte insecte si rozatoare. Evaluarea si inspectia spatiului pentru care se semneaza un contract de prestari servicii dezinsectie, deratizare restaurant se fac GRATUIT.

Cum efectuam serviciile noastre de dezinsectie deratizare RESTAURANT?
Mai intai este evaluat spatiul dvs. Stabilim pretul interventiilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Stabilim impreuna si conform reglementarilor in vigoare de cate ori sa venim in locatie. Se alege un program de lucru, pentru a nu afecta functionarea afacerii dvs. fie ca este restaurant, fast food, cantina, catering etc. Avem program flexibil pentru interventii NON-STOP! De restul actelor si procese verbale ne ocupam noi. Va oferim sugestii pentru mentinerea curateniei si pentru a nu fi afectati de aparitia focarelor de gandaci soareci sobolani. GARANTAM pentru lucrarile de dezinsectie si deratizare efectuate pentru restaurantele, cafenelele si alte afaceri de profil in Bucuresti si Ilfov! Servicii dezinsectie deratizare restaurant cafenea Bucuresti Unirii, Romana, Universitate, Aviatiei, Victoriei, Centrul Vechi, sector 1 2 3 4 5 6, Militari, Pantelimon.

Servicii DDD – Dezinsectie Deratizare Dezinfectie HORECA – Hotel Restaurant Catering Bucuresti

Semnam si completam Proces Verbal de executare a lucrarilor. In procesul verval sunt precizate data, durata, tipul solutiilor folosite pentru Deratizare, Dezinsectie sau Dezinfectie. Acest proces verbal atesta in fata organelor abilitate s-au efectuat interventiile conform normelor in vigoare.

Stabilim de comun acord cand se vor efectua interventiile tinand cont de programul si disponibilitatea afacerii dvs. pentru servicii profesionale de dezinsectie si deratizare in Bucuresti si imprejurimi. Recomandare firma dezinsectie deratizare restaurant cafenea fast-food Bucuresti Ilfov.

Proprietarii de restaurante, cafenele, Fast-food-uri, unitati cu profil alimentar trebuie sa aiba contract de prestari servicii DDD dezinsectie deratizare conform legii. Existenta acestuia asigura imaginea afacerii dvs. si pastreaza igiena! Clientii dvs. nu vor fi deranjati de gandaci, soareci sobolani etc. Totodata, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul cladirilor cu profil alimentar, se recomanda servicii de dezinsectie si deratitare si in jurul cladirilor.

Deratizare Restaurant Bucuresti, Dezinsectie Restaurant Bucuresti, Dezinsectie cafenea, Dezinsectie Magazin Alimentar, Deratizare Hotel, Dezinsectie deratizare firma Catering Livrari Mancare!

 

Dezinsectie gandaci soareci sobolani deratizare Restaurant Cafenea Fast-Food Terasa Bucuresti Ilfov Pipera Corbeanca Otopeni Voluntari Afumati Popesti Leordeni Rosu Chiajna Dezinsectie gandaci soareci sobolani deratizare Restaurant Cafenea Fast-Food Terasa Bucuresti Ilfov Pipera Corbeanca Otopeni Voluntari Afumati Popesti Leordeni Rosu Chiajna

Daca nu doriti sa fiti amendati de DSP, DSV sau cu alte organe abilitate sa verifice situatia insectelor si rozatoarelor. Daca nu sunteti multumit de serviciile actualului furnizor de servicii DDD, Apelati la Deraforce Dezi SRL si noi venim la tine pentru rezolvarea tuturor problemelor DDD.

Servicii deratizare dezinsectie restaurant cafenea fast food Otopeni, Corbeanca, Pipera, Pantelimon, Ghiajna, Chitila, Magurele, Mogosoaia, Afumati, Voluntari. Dezinsectie restaurant Popesti Leordeni, Stefanestii de Jos, Tunari, Glina, Cernica, Bragadiru, firma autorizata Primarie. Deratizare restaurant, dezinsectie cafenele, magazin alimentar, cantina, catering Centrul Vechi, Unirii, Rahova, Drumul Taberei, Eroilor, Berceni, Titan, 1 Decembrie, Peris, Branesti, Sector 2, Dezinsectie restaurant sector 3.

Formular Cerere Oferta Pret Tarife dezinsectie deratizare Restaurant Bucuresti Ilfov!


     

    Photo by Elle HughesIgor Starkov , ELEVATE , Life Of Pix