Deraforce

Deraforce – Cine Suntem si ce ne recomanda!

SC Deraforce Dezi SRL a luat fiinta in anul 2013, avand ca obiect principal de activitate “Prestari Servicii DDD” Cod activitate 8129. Suntem o echipa tanara, scopul nostru este satisfactia dvs. Dorim o colaboare armonioasa, de lunga durata, bazata pe respect si incredere.

Firma noastra, Deraforce Dezi SRL, este autorizata de Primaria Municipiului Bucuresti, pentru activitati de Dezinsectie si Deratizare prin autorizatia Nr. 79/1740198/01.07.2019.

Certificat Quality Management Certification, Sistem de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 / ISO 14001:2004 Cod Caen 8129 Alte activitati de curatenie (dezinsectie, dezinfectie si deratizare).

Certificat Quality Management Certification, Sistem de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008 Cod Caen 8129 Alte activitati de curatenie (dezinsectie, dezinfectie si deratizare).

Oferim servicii DDD – Dezinsectie Deratizare Dezinfectie in Bucuresti si Ilfov.
Prestam servicii de curatenie la domiciliu – click AICI pentru detalii.

Folosim echipamente profesionale atat in domeniul dezinsectie, deratizarii, dezinfectiei cat si pentru curatenie. Solutii pentru combaterea si eliminarea daunatorilor, capcane, pulverizatoare, pompe, detergenti, solutii, aspirator profesional pentru curatenie. Materialele si uneletele folosite sunt de cea mai buna calitate. Pentru a va convinge de acest lucru, contactati-ne si veti fi pe deplin multumiti.

SC Deraforce Dezi SRL - Companie prestari Servicii DDD Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti Ilfov - Servicii Curatenie la domiciliu
SC Deraforce Dezi SRL

Zona de prestari servicii DDD – SC Deraforce Dezi SRL!

Prestam servicii profesionale DDD dezinsectie, deratizare, dezinfectie in Bucuresti si judetul Ilfov – SC Deraforce Dezi SRL – Companie prestari Servicii DDD Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti Ilfov – Servicii Curatenie la domiciliu.
Dezinsectie si Deratizare in orasul Bucuresti, in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Serviciile noastre DDD sunt adresate persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Noi garantam ca veti fi pe deplin multumiti de prestatia noastra. Vom evalua tipul daunatorilor ce va afecteaza viata, afacerea sau sanatarea si vom aplica tratamente corespunzatoare de eliminare, combatere si distrugere a acestora.

Mai jos gasiti detalii si un formular de contact, pentru a beneficia de o evaluare gratuita, in vederea unei colaborari benefica pentru ambele parti. Va multumim!
Programul nostru de lucru este NON-STOP!

Garantia Calitatii serviciilor oferite de SC Deraforce Dezi SRL persoanelor fizice si juridice din Bucuresti. Recomandari firma dezinsectie si deratizare Bucuresti – Deraforce Dezi SRL.

Pentru locuinta dvs. Deraforce va ofera garantie pentru interventiile efectuate, Dezinsectie si Deratizare 30 zile. Garantia se ofera in functie de gradul de infestare al spatiului si de daunatorii prezenti si identificati.

Garantam cele mai bune rezultate si ne diferentiem de concurenta, prin respectul fata de client, seriozitate, punctualitate. Daca dupa aplicarea tratamentelor, in perioada de garantie observati ca daunatorii au revenit sau nu au fost distrusi, revenim in locatia dvs. si remediem gratuit problemele aparute.

Pentru afacerea dvs. noi, Deraforce Dezi SRL oferim garantie pentru interventiile efectuate de Dezinsectie si Deratizare 30-60 de zile, pentru serviciile prestate in baza unui contract cu interventii periodice.

Daca nu sunteti multumit de serviciile noastre in primele 60 de zile, noi vom returna integral suma de bani platita pentru serviciul de care nu ati fost multumit.
Daca nu sunteti multumit de serviciile noastre timp de 60 de zile in orice moment ulterior, revenim gratuit pentru inca 60 zile.

Deraforce - Dezinsectie Deratizare Recomandari Firma

Contactati-ne la numarul de telefon 0723.516.975  – SC Deraforce Dezi SRL 

 


     

    Contact: click AICI