Deratizare

Firma Deratizare Bucuresti Ilfov – Deratizare Soareci si Sobolani Bucuresti Servicii DDD

Firma Deratizare Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov – Deratizare soareci sobolani subsoluri de bloc, servicii DDD.

Firma noastra efectueaza interventii deratizare, dezinsectie in Bucuresti si Ilfov, ocazionale, periodice, pentru eliminarea daunatorilor soareci sau sobolani din subsolul blocului sau al locuintei dvs. Serviciile de deratizare sunt adresate persoanelor fizice sau juridice – asociatie de proprietari, restaurant, cafenele, institutii publice, scoli, gradinite, firme, depozite, spitale, cabinet medical etc.

Deratizare daunatori rozatoare soareci sobolani Bucuresti Ilfov firma autorizata – recomandari, experienta de 9 ani in domeniul servicii DDD.

Deraforce Dezi SRL vine in ajutorul dvs. oferindu-va servicii de deratizare dezinsectie profesionala, adresate asociatiilor de proprietari, deratizare subsol vila, deratizare casa. Oferim servicii deratizare spatii comerciale, magazine, gradinite, scoli, institutii publice, firme in Bucuresti sau Ilfov. Prestari servicii deratizare restaurante, cafenele, gradini, parcuri, spatii verzi Bucuresti, Ilfov – firma autorizata. Avantajele colaborarii cu noi: seriozitate, profesionalism, gama larga de servicii dezinsectie deratizare DDD in Bucuresti si Ilfov.

Ce inseamna Deratizarea – apelari la firma Deratizare Bucuresti Ilfov – informarii, recomandari firma deratizare

Prin deratizare se doreste stoparea infestarii cu rozatoare, oprirea inmultirii si dezvoltarii lor si eliminarea acestora din mediul dvs. Avem mai multe tipuri de actiuni pe care le putem efectua pentru o deratizare eficienta si de durata.

Deratizarea se efectueaza atat in interiorul cladirilor in subsol, in spatii tehnice, in canale de scurgere si in exteriorul acestora (gradinile din jurul locuintei sau afacerii dvs), pentru a elimina cuiburile rozatoarelor si pentru a impiedica accesul acestora in interior.

Deratizarea poate fi profilactica / preventiva si de combatere / eliminare a rozatoarelor.
Pentru a combate in mod eficace rozatoarele soareci, sobolani etc. trebuie pornit da la eliminarea posibilitatilor de acces la hrana si apa a acestora, oprirea accesului acestora la gunoiul menajer (ghena, saci, pubele de gunoi etc). Dupa realizarea acestui obiectiv, se vor folosi capcane, aparate si substante chimice, momeli, pentru prinderea si eliminarea soarecilor si sobolanilor din spatiul dvs. (gradini, subsoluri, canalizatie, spatii tehnice etc).

Evaluare Gratuita Deratizare in Bucuresti si Ilfov – Firma recomandata cu incredere de catre partenerii nostri din Bucuresti

Derafoce Dezi SRL va ofera evaluare si inspectie GRATUITA in vederea eliminarii rozatoarelor (soareci, sobolani, cartite etc). Alegerea corecta a metodelor de eliminare, garanteaza succesul opririi invaziei de soareci sau sobolani. Contactati-ne si vom interveni in mod corespunzator, pentru o deratizare eficienta si de durata.

Deratizarea este un proces complex de eliminare a rozatoarelor, soareci, sobolani, datorita vitezei de inmultire a acestora. Rozatoarele transmit boli grave la om. Rozatoarelor se nasc in general in interiorul unei case, al unei fabrici sau in interiorul cladirilor de birouri. Pentru a preveni transmiterea bolilor la om, trebuie efectuate deratizari ale spatiilor unde rozatoarele pot produce pagube materiale sau pot afecta sanatatea dvs.

Soarecele de casa este un rozator omnivor, consuma atat carne, cat si alt tip de hrana, radacini, cereale etc. Soareci rod lemn mobila, usile, podelele, parchetul, plastic, protectia cablurilor electrice, cabluri TV, internet, usi de garaj si acces. Datorita faptului ca se pot catara usor pe fatada cladirilor sau prin spatiile tehnice, soarecele sau sobolanul poate sa ajunga in podul sau mansarda casei.

Transmiterea bolilor de la razatoare la om poate sa apara cu usurinta, soarecii lasa in urma lor urina, ecremente, saliva, secretii, iar acestea pot ajunge in contact cu omul direct sau indirect, prin alimente sau contact cu pielea.

Servicii de Deratizare Bucuresti Ilfov – Firma autorizata de Primarie, DSV organisme abilitate!
Va ofera NON-STOP servicii de Deratizare, Dezinsectie in Bucuresti si Ilfov! Serviciile noastre sunt efectuate in concordata cu normele in vigoare ale Ministerului Mediului. Solutiile utilizate de firma noastra pentru deratizare si dezinsectie nu sunt periculoase pentru om sau animalele de companie.

Cand trebuie sa facem deratizare in Bucuresti / Ilfov?

Deratizarea trebuie efectuata cand avem de a face cu rozatoarele – soareci, sobolani. Conform legislatiei in vigore, deratizarea se realizeaza in mod regulat dupa cum urmeaza:

– O data la trei luni pentru preventie
– Ori de cate ori este nevoie pentru distrugerea unui focar, la aparitia de sobolani sau soareci.

Contractual, noi va oferim garantie pentru serviciile de dezinsectie si deratizare efectuate. La terminarea serviciilor de deratizare, se intocmeste proces verbal. Acesta este necesar in relatia dvs. cu DSP sau DSV, in el fiind incluse informatii referitoare la data prestarii serviciului de deratizare / dezinsectie, tipul solutiilor utilizare, cantitatea si metodele folosite.

In cazul in care este necesara repetarea unor operatiuni, stabilim o noua interventie, pentru eliminarea rozatoarelor.

Ce este deratizarea si alte aspecte legale! Ce este dezinsectia?

Aspecte legale din domeniul dezinsectie, deratizare, dezinfectie acte normative etc.
Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice; abrogata de Legea privind reforma in domeniul sanatatii: nr. 95/2006 din data 28 mai 2006;
Legea nr. 5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor; abrogata de Ordonanta nr. 41/2007 din data 07 septembrie 2007, pentru comecializarea produselor de protectie a plantelor, precum si pentru modificarea si abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitare;
Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie (Ordinul MS nr. 536/1997 este in vigoare);
Legea nr. 100/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica; abrogata de Lege nr. 95/2006 din data 28 mai 2006 (Legea privind reforma in domeniul sanatatii);
Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contavenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art.11 – este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON la 8.000 RON ,neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

Produsele folosite de firma noastra pentru efectuarea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Compania noastra ofera servicii profesionale, eficiente de deratizare in Bucuresti si Ilfov.

Activitati unde Derafoce Dezi SRL efectueaza servicii deratizare / dezinsectie / dezinfectie:

– deratizare restaurante, deratizare subsoluri, deratizare baruri, deratizare cinematografe, deratizare sali de spectacol, deratizare spatii tehnice
– deratizare spitale, cabinete medicale, deratizare case si locuinte
– deratizare scoli si gradinite, deratizare birouri, deratizare blocuri, deratizare pentru asociatie de proprietari, deratizare complex rezidential, deratizare hala depozite
– deratizare parcuri si gradini, deratizare spatii verzi, deratizare centre comerciale
– deratizarea terenuri agricole servicii dezinsectie si Dezinfectie Bucuresti Ilfov – recomandari firme dezinsectie, recomandari firme deratizare Bucuresti Ilfov.

Oferta de pret, tarife, costuri pentru servicii de Deratizare Dezinsectie si Dezinfectie in Bucuresti si Ilfov. Preturile sunt calculate in functie de mai multe variabile si vor fi comunicate specific, in functie de tipul de interventie, de materiale, solutii, suprafata si timpul necesar efectuarii deratizarii, dezinfectie si de numar de interventii necesar – in Bucuresti – Ilfov.

 

Stație de blocare cu momeli pentru rozătoare Capcană pentru rozătoare Deratizare Bucuresti Ilfov Pest Control Company
Stație de blocare cu momeli pentru rozătoare Capcană pentru rozătoare Deratizare Bucuresti Ilfov Pest Control Company
« de 2 »

 

Formular Cerere Oferta!


  Prima pagina click aici servcii deratizare Bucuresti si Ilfov.

  Contact Firma Deratizare Bucuresti Ilfov

  Photo by Skitterphoto
  Photo by ‫צור אייזקס‬‎
  Photo by Katherine Mihailova
  Photo by Vinícius Estevão
  Photo by Ardeshir Etemad