Soareci Deratizare Bucuresti Ilfov subsol DDD

Soareci deratizare Bucuresti Ilfov subsol DDD pivnita gradina asociatie proprietari Servicii Dezinsectie

Soareci deratizare Bucuresti Ilfov subsol DDD pivnita gradina asociatie proprietari Servicii, firma autorizata eliminare rozatoare. Soarecii sunt mamifere daunatoare intalnite atat mediul urban, cat si in cel rural.

Acestia sunt un pericol pentru sanatatea oamenilor, datorita bolilor raspandite, a bacteriilor sau virusurilor. Soarecii pot transmite ciuma, tularemia, samonella. Acestia pot transmite bolile daca intra in contact cu alimentele sau suprafetele din locuinta noastra. Pot contamina sursele de apa cu fecale, urina sau contact direct.

Pe langa problemele de sanatate, acestia distrug recolte, culturi agricole, materii prime si astfel pot aduce prejudicii majore omului. Pot sa roada si sa distruga cablarile subterane sau cele din subsoluri, canale de cablu, mobila sau alte bunuri.

Semne si cum identificam infestarea cu soareci? Soareci deratizare Bucuresti Ilfov subsol DDD pereti parchet gauri produse de rozatoare.

Daca pe suprafata locuintei, in subsol sau in gradina gasim excremente de soareci, atunci putem fi siguri ca acestia si-au facut cuib in apropiere si vor produce pagube. Nu se recomanda atingerea lor cu mana neprotejata. Existenta gaurilor in pereti, parchet, lemn, zgomote facute de soareci noaptea, sunt semne clare ale infestarii si este necesara urgent demararea activitatii de deratizare, pentru stoparea si inlaturarea efectelor nedorite.

Soarecii se hranesc cu resturi alimentare, resturi de plante, radacini alte culturilor agrigole, flori, grau, porumb etc. Ii regasim in zonele unde gasesc hrana. Primavara soarecii migreaza din tunelurile sapate in pamant, catre gospodariile oamenilor, unde pot gasi mai usor mancare. Acestia pot produse pagube tot timpul anului, se reproduc intr-un numar foarte mare in special primavara si tomna. Se recomanda efectuarea de servicii de deratizare si apelarea la profesionisti. Noi va recomandam sa apelati cu incredere la firma noastra pentru deratizare subsoluri de soareci in Bucuresti si Ilfov. Daca reprezentati o asociatie de proprietari, apelati cu incredere serviciile noastre de deratizare.

Contact deratizare soareci Bucuresti Ilfov

Contactati-ne la numarul de telefon 0723.516.975 sau folosind FORMULARUL DE CONTACT din pagina. Pretul pentru deratizare soareci subsol DDD, locuinta, apartament, vila, casa garsoniera, restaurant, ghena de gunoi etc. va fi stabilit in functie de mai multi factori. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Sectiunea Contact si Preturi va pot oferi mai multe detalii.

 

Sursa foto: Pexels.com