GANDACI DE BUCATARIE

Dezinsectie Gandaci de Bucatarie Bucuresti Ilfov – Servicii DDD Apartament, Casa, Vila, Birou, Restaurant, Fast-Food, Garsoniera, Firma, Subsol de bloc – Servicii asociatii de proprietari

Dezinsectie Gandaci de Bucatarie Bucuresti Ilfov Firma servicii DDD

Dezinsectie Gandaci de Bucatarie Bucuresti Ilfov – Cei mai raspanditi gandaci din tara noastra sunt gandacul negru si gandacul galben roscat supranumit adesea in vocabularul popular gandacul de bucatarie. Pentru aceste specii de gandaci se solicita adesea dezinsectie in mediul urban dar si rural.

Gandacul de bucatarie, este o specie foarte intalnita in Bucuresti, Ilfov dar si in restul tarii. Este foarte greu de inlaturat, se inmulteste in locurile calde si cu umiditate din locuinta noastra. Gandacul de bucatarie se ascunde in interiorul mobilierului, in jurul frigiderului, aragazului, pe langa tevile de apa potabila, in crapaturile peretilor, sub parchet si in locurile mai greu accesibile. Gandacii de bucatarie sunt printre cele mai daunatoare insecte din mediul urban, hranindu-se cu alimente, distrug uneori lemnul si pot ajunge sa infesteze o casa intreaga, daca nu sunt starpiti la timp.

Gandacii de bucatarie sunt purtatori de boli, microbi iar acestea ajung deseori pe alimentele noastre sau in salile de operatie. Ii intalnim in spitale unde nu se fac dezinsectii periodice la timp, in jurul ghenelor de gunoi, in subsolurile blocurilor etc. Pe langa microbi, acestia depun oua si lasa in urma lor excremente si secretii, factori agravanti pentru sanatatea omului. Gandacii de bucatarie pot favoriza aparatia reactiilor alergice.

Gandacii de bucatarie se adapteaza cu usurinta si pot supravietui in cele mai neprielnice locuri. In fiecare an gandacii de bucatarie se inmultesc de 3-4 ori, daca intalnesc conditii prielnice (hrana si umiditate). Gandacii pot supravietui 6 luni de zile in locuri greu accesibile.

Preventie si masuri pentru eliminarea gandacilor de bucatarie din Bucuresti / Ilfov.

Dezinsectie gandaci de bucatarie Restaurant Scoala Gradinita Hotel Cafenea Bar Ghena Gunoi Institutii Spital Cabinet Bucuresti Ilfov

Pentru a preveni inmultirea gandacilor de bucatarie se impun masuri de preventie a inmultirii lor si metode de eliminare si intrerupere a ciclului lor de viata .

Printre masurile necesare de eliminare a gandacilor de bucatarie din Bucuresti si Ilfov amintim:

– Reparatia instalatiilor sanitare, a tevilor, robinetelor pentru stoparea scurgerilor de apa (mediu propice gandacului de bucatarie)
– Astuparea gaurilor dintre tevi si zidarie, a spatiilor dintre ferestre si pereti, spatiul dintre usa si perete,
– Folosirea unui cos de gunoi inchis, pentru a nu permite gandacilor sa aiba acces la resturile menajere, folosirea de saci de gunoi, pastrarea curateniei.
– Daca toate acestea nu au efect se recomanda Contactarea unor profesionisti – firma specializata pentru dezinsectie si deratizare – Bucuresti, Ilfov.

Gandacii de bucatarie sunt un pericol real. Existenta acestora poate duce la aparitia unor boli majore pentru sanatatea noastra, de aceea este necesara interventia pentru dezinsectie si eliminarea lor.

Contact dezinsectie gandaci de bucatarie Bucuresti Ilfov

Contactati-ne la numarul de telefon 0723.516.975 sau folosind FORMULARUL DE CONTACT din pagina. Pretul pentru dezinsectie va fi stabilit in functie de mai multi factori.

Dezinsectie apartament garsoniera gandaci de bucatarie subsol bloc asociatie de proprietari propietari casa vila casa scarii Bucuresti Ilfov

Reveniti in pagina principala click aici

Sursa foto: Pexels.com

Photo by Erik Karits from Pexels