Dezinsectie plosnite de pat Bucuresti Ilfov

Dezinsectie plosnite de pat Bucuresti Ilfov – Ce sunt plosnitele de pat? Cum scapam de plosnite in Bucuresti si Ilfov?

Dezinsectie plosnite de pat Bucuresti – Plosnitele de pat sunt insecte parazite, de culoare roșie. Plosnitele au corpul aplatizat si au un miros urat. Plosnitele traiesc in crapaturi, in mobila camerei si se hranesc cu sangele oamenilor.

O plosnita are dimensiunea de aproximativ 5-8 mm, sunt turtite, aplatizate de culoare maro rosiatic. Larvele plosnitelor se dezvolta din oul de plosnita si se transforma in insecta adulta dupa parcurgerea a cinci etape de viata. Plosnitele de pat se hranesc cu sange. Ele inteala pielea omului, se hranesc cu sange si se umfla capatand o culoare rosu inchis spre negru. Pe timpul zilei plosnitele se ascund in crapaturi, saltele, tevi de scurgere, mobila, parche etc. Plosnitele rezista la frig si pot supravietui fara a se hrani mai multe saptamani. Cel mai adesea plosnitele invadeaza dormitoarele si camerele unde sunt prezenti oameni.

Dezinsectie Plosnite de pat Bucuresti Ilfov Dezinsectie Plosnite de pat Bucuresti Ilfov Apartament Casa Vila Preturi Pipera Corbeanca Rahova Ferentari Pantelimon Rosu Chitila Chiajna Popesti Leordeni Gina Cernica Berceni

Plosnita sau larvele de plosnite se hranesc in general noaptea. Lichidul secretat de glanda salivara a plosnitei este toxic. Intepatura de plosnita determina inflamatii cutanate si pot persista pana la 7 zile. Inflamatia pielii dupa muscatura plosnite se poate extinde pe o suprafata mare, poate duce la scaderea acuitatii vizuale si poate inrautati starea generala de sanatate. In urma infestarii cu plosnite se remarca un miros neplacut in locuinta sau camera infestata.

Plosnitele cauzeaza probleme mai mari in zonele urbane si la periferia oraselor.

Ce sunt plosnitele si cum scapam de ele?

Plosnitele sunt usor de depistat. Au dimensiunea de 5 – 8 mm lungime si culoarea rosu – maro. Plosnitele migeaza, se ascund in geamantane, in troller, in cutii si in pantofi. Plosnitele sunt insecte nocturne, pot fi descoperite in saltele, in mobilier, in lemnaria patului, in spatele suprafetelor din lemn, in intrerupatoare electrice, in ramele de tablouri. Plosnitele se ascund si in spatele tapetului sau in crapaturile din mobila. Desi nu transmit boli oamenilor, ele provoaca mancarimi usturatoare si reactii alergice. Stresul emotional si mental provocat de intepatura de plosnita poate avea consecinte grave si nu trebuie ignorat.

Despre plosnite – Ce sunt plosnitele ? Chiar daca nu sunt la fel de periculoase ca soarecii sau sobolanii, plosnitele sunt insecte parazite care se hranesc cu sangele omului. In cazul in care nu ai avut pana acum plosnite si nu stii cum arata acestea, trebuie sa stii ca plosnitele au un corp turtit, culoare rosie si au un miros deranjant.

Plosnitele se adapostesc in dormitoare, insa acestea se gasesc oriunde sunt oameni. Plosnitele se hranesc cu sangele omului. Dormitorul locuinte este locul preferat al plosnitelor, pentru ca acestora le place sa atace noaptea, in timp ce oamenii dorm.

Unde regasim Plosnite de pat?

De obicei plosnitele se ascund in salteaua patului, sunt de dimensiuni foarte mici si se ascund pe timpul zilei. Este nevoie de serviciile unei echipe de profesionisti, pentru a putea scapa de acesti daundatori.  Dezinsectie Plosnite de pat – in Bucuresti SECTOR 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov (Otopeni, Pipera, Chiajna, Chitila, Rosu, Dobroesti, Popesti Leordeni, Magurele, Comuna Berceni. Dezinsectie plosnite in Afumati, Orasul Volunari, Pantelimon etc). Dezinsectie deratizare plosnite de pat in Corbeanca, Tunari, Otopeni, Stefanestii de Jos, Afumati, Mogosoaia, Buftea, Dragomiresti Vale, Branesti, Ciorogarla. Deratizare subsol bloc, asociqtii de proprietari si dezinsectie gandaci, plosnite in localitatile Bragadiru, Clinceni, Domnesti, Glina, Cernica Magurele, Jilava, Peris.

Plosnite pot provoca iritatii pe pielea copiilor. In general plosnitele sunt inofensive, dar somnul nu va fi odihnitor in cazul in care dormitorul tau dvs. este invadat de plosnite de pat.

Daca in cazul tantarilor acestia pot fi omorati cu ajutorul pastilelor pentru tantari sau a diverselor solutii contra tantarilor, nu acelasi lucru se poate spune si despre combaterea plosnitelor.

Plosnitele sunt foarte greu de eliminat si este nevoie de serviciile unei firme specializate. Plosnitele sunt extrem de rezistente, acestea nu dispar odata cu venirea anotimpului rece.

Eliminare distrugere plosnite de pat

Pe langa faptul ca acestea sunt rezistente la frig, plosnitele pot trai o perioada lunga de timp si fara a manca.
Ca oricare alt daunator si plosnitele se inmultesc foarte usor, acestea depunand oua. Larvele care ies din oua ajung la maturitate intr-un timp scurt si vor depune din nou oua ca plosnite adult.

Plosnita Regn: Animalia, Încrengătură: Arthropoda, Subîncrengătură: Hexapoda, Clasa: Insecta, Ordin: Hemiptera, Subordin: Heteroptera.  Suprafamilie: Cimicoidea, Familie: Cimicidae, Genul: Cimex, Specie: C. lectularius.

Cimex-Lectularius plosnita de pat servicii deratizare si dezinsectie saltea dormitor apartament preturi garsoniera casa vila locuinta hotel magazin spital gradinita scoala

Cum poti scapa de plosnite rapid ?!

Pentru a putea scapa de plosnite trebuie multa rabdare si un plan foarte bine stabilit. Etapele necesare pentru a putea scapa de plosnite sunt urmatoarele:

– Toate materialele textile aflate in interiorul camerei in care se gasesc plosnite trebuie scoase afara si spalate la o temperatura mare pentru a putea distruge plosnitele care se ascund. De asemenea lucrurile ramase in interiorul camerei trebuie spalate foarte bine si cercetate milimetru cu milimetru pentru a putea identifica locurile in care se ascund plosnitele.

– Aspirarea incapereii in care sunt plosnite este un alt lucru care trebuie pus in aplicare pentru a putea scapa de plosnite. Aspirarea camerei in care sunt plosnite trebuie realizata periodic si nu trebuie ratat nici un loc indiferent de cat de mic este acesta. Este cunoscut faptul ca plosnitele se ascund in locuri extrem de mici motiv pentru care aceste locuri trebuie aspirate cat mai bine.

– Avand in vedere ca plosnitele se ascund si in saltea si ca aceasta nu poate fi spalata in masina de spalat trebuie ca salteaua sa fie expusa la soare o perioada indelungata. In acest fel veti scapa definitv de plosnitele care se ascund in interiorul acesteia. Plosnitelor nu le place caldura, motiv pentru care salteaua trebuie expusa periodic razelor de soare in timpul verii, atunci cand temperaturile sunt mari.

Alte metode de a scapa de plosnitele de pat

– Crapaturile din pereti sau podea sunt locuri in care se ascund plosnitele. Aceste locuri trebuie curatate cat mai bine in timpul procesului de eliminare a plosnitelor. Chiar daca plosnitele traiesc o perioada de timp fara a se hrani cu sange, la un moment dat acestea vor muri in lispa hranei. Asigura-te ca plosnitele nu vor mai putea iesi din crapaturile peretilor sau a podelei si astupa aceste gauri.

– Mentinerea unui grad ridicat de curatenie este o alta modalitate prin care plosnitele pot fi tinute la distanta. De regula zonele cu mizerie si dezordine sunt locurile preferate ale plosnitelor. Evitat mizeria din locuinta, in cazul in care doresti sa ai parte de un somn odihnitor. Plosnitele pot aparea si in prezenta animalelor de companie. Animalele de companie trebuie ingrijite, sa fie curate, pentru a preveni aparitia daunatorilor, plosnite, capuse, purici etc.

Servicii dezinsectie plosnite de pat in Bucuresti si Ilfov – Pipera, Otopeni, Corbeanca, Afumati, Voluntari, Pantelimon, Berceni, Domenesti, firma autorizata

Elimina definitiv de plosnite cu serviciile noastre de dezinsectie plosnite, scapa de plosnite apeland la firma noastra de dezinsectie plosnite gadaci purici capuse, deratizare soareci, sobolani rozatoare in Bucuresti si Ilfov!

De ce trebuie sa apelezi la o firma care se ocupa cu dezinsectie plosnite!
In cazul in care nici unul dintre sfaturile prezentate nu a dat rezultate, nu trebuie sa intri in panica sau sa te lasi invins de catre plosnite, trebuie sa apelezi la serviciile noastre. Suntem o firma care se ocupa cu dezinsectie plosnite de pat, gandaci, purici, capuse, furnici, gandaci de bucatarie, deratizare soareci sobolani Ilfov si Bucuresti

Prin apelarea la serviciile unei firme care ofera astfel de servicii cu siguranta vei scapa de acest daunator atat de enervant atat din punct de vedere fizic cat mai ales din punct de vedere psihic. www.dezinsectie-deratizare-ddd.ro – Deraforce Dezi SRL – firma care trebuie Contactata in cazul in care te lupti cu efectele negative cauzate de catre plosnite de pat.

Firma noastra va ofera servicii de ultima generatie in combaterea plosnitelor. Folosim solutii, aparatura si personal bine instruit in acest sens. Actiunea de dezinsectie derulata de catre noi va va oferi satisfactia mult dorita. Veti scapa definitiv de plosnitele din casa. Scapati de plosnitele de pat din apartament, vila, locuinta, garsoniera si dormitorul dvs.

Avantajele contactarii unei firme de dezinsectie plosnite de pat in Bucuresti pentru dezinsectie magazine, hoteluri, scoli, gradinite, spitale, locuinte, asociatii de proprietari

Avantajele oferite de firma noastra de dezinsectie plosnite Bucuresti Ilfov sunt urmatoarele:

– NU trebuie sa va mai ocupati dvs. de lupta impotriva plosnitelor, acesta este cel mai important avantaj oferit de firma noastra de dezinsectie plosnite. Angajatii nostri se vor ocupa de tot ceea ce trebuie facut pentru ca plosnitele sa fie eliminate definitiv din locuinta dvs. Eliminarea plosnitelor din casa, vila, apartament, garsoniera, birouri, hotel, motel, pentru ca dvs sa aveti un somn odihnitor.

– Eficienta actiunilor intreprinse de firma de dezinsectie plosnite este de 100%, acest lucru fiind un alt avantaj

– Durata mica de timp in care sunt exterminate plosnitele este un alt avantaj, apeland la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie plosnite Ilfov si Bucuresti.

– Metodele prin care sunt combatute plosnitele nu au efecte adverse asupra oamenilor si animalelor care locuiesc in casa care tocmai a trecut prin procesul de dezinsectie plosnite.

– Personalul nostru este special instruit pentru combaterea plosnitelor, acest lucru fiind un alt avantaj al apelarii la serviciile unei firme dezinsectie plosnite de pat Bucuresti Ilfov.

Eliminare plosnite din apartament infestat!

Plosnite de pat dezinsectie Bucuresti Preturi Tarife apartament garsoniera camera dormitor saltea mobila insecticid firma interventie curatenie

– Promptitudinea cu care intervine o astfel de firma este cu siguranta un mare avantaj mai ales in cazul in care numarul plosnitelor este din ce in ce mai mare.

– Echipamentele utilizate in timpul dezinsectiei sunt de cea mai buna calitate si profesionale asigurand eficienta interventiei.

– Nu in ultimul rand oferirea de recomandari de catre specialistii care lucreaza in cadrul unei firme pentru dezinsectie plosnite. Un alt avantaj oferit de catre o firma de dezinsectie plosnite de pat Ilfov Bucuresti, Popesti Leordeni, Ghiajna, Chitila, Glina. Dezinsectie plosnite si gandaci in Cernica, Corbeanca, Rosu, Militari Residence, Pantelimon, Ferentari Rahova. Dezinsectie plosnite Piata Unirii, Berceni, Pipera, Voluntari, Afumati, Otopeni, Pipera, Militari.

CE SUNT PLOSNITELE DE PAT – DEZINSECTIE EFICIENTA! Recomandari firma dezinsectie plosnite Bucuresti Ilfov Dobroesti, Cernica, Glina, preturi mici, tarife, costuri! Recomandare firma dezinsectie plosnite Bucuresti.

Plosnitele sunt daunatori care la prima vedere sunt inofensivi, dar va pot face viata un calvar, in cazul in care nu luati masuri din momentul in care acestea apar, apeland la serviciile unei firme dezinsectie plosnite

Plosnitele de pat sunt insecte mici, ovale, maronii, rosiatice, care se hranesc exclusiv cu sangele oamenilor sau animalelor. Plosnitele adulte au corpul plat si dimensiunea unei seminte de mar 5-8mm lungime, iar dupa hranire se maresc si devin rosiatice.

Denumirea stiintifica a plosnite de pat!

Cimex lectularius sau plosnita de pat este o insecta care nu zboara, dar se poate deplasa rapid pe podele, pereti, tavan. Femela adult de plosnita, depune in timpul vietii un numar foarte mare de oua, de ordinul sutelor. Plosnitele imature, numite nimfe trec prin cinci stadii de viata sau naparliri pana ajung la maturitate. Inainte de fiecare naparlire, plosnitele de pat au nevoie sa se hraneasca cu sange. In conditii favorabile, plosnitele imature ajung la maturitate in mai putin de o luna. Apoi pot produce cel putin alte trei generatii pe an.

Plosnitele sunt insecte cu activitate nocturna, traiesc in grupuri, colonii. Ascunzatorile plosnitelor lor se afla in jurul saltelei patului, canapea, cadrul patului, locuri unde au acces usor pentru a se hrani noaptea cu sangele omului.

Corpul lor aplatizat face posibila infiltrarea in cele mai mici crapaturi si spatii ale locuinte dvs. cum ar fi crapaturile parchetului, ale podelei sau peretilor, ramele tablourilor, in jurul plintei, in mobilier vechi.

Firma dezinsectie PLOSNITE DE PAT!

In cazurile in care infestarea cu plosnita de pat nu este detectata la timp, acestea vor migra catre alte incaperi. Prezenta plosnitelor de pat in casa dumneavoastra nu are tot timpul legatura igiena sau cu gradul de murdarie al locuintei. Ele se pot gasi si in case foarte curate, in hoteluri de 4 sau 5 stele, in scaunele mijloacelor de transport, teatre, cinematografe, restaurante, pentru ca plosnitele migreaza relativ usor in bagajul oamenilor.

Raspandirea plosnitelor este asigurata prin intermediul bagajelor dintr-o locatie in alta. In cazul in care ati calatorit si ati fost cazat la un hotel, pensiune sau orice alta unitate de cazare se poate sa fi adus in locuinta plosnite. Uneori plosnitele ajung in obiecte de mobilier second hand sau noi. Plosnitele ajung la noi si cand vecinul isi scoate pe palier o canapea sau salteaua infestata.

Fiind active noaptea, plosnitele musca de obicei oamenii in timp ce dorm. Plosnitele de pat se hranesc intre 3 si 10 minute apoi se ascund. Muscaturile plosnitelor sunt nedureroase si se pot gasi pe orice zona a pielii expusa in timpul somnului.

Semnele unei infestari cu plosnita de pat pot fi urmatoarele:

Va treziti dimineata cu urme de muscaturi si mancarimi pe piele;
Pete de sange pe cearceafuri, perne, saltea;
Pete mici negre sau maronii la marginea saltelei si pe cearceafuri, acestea sunt fecalele plosnitelor;
Piele lasata in urma naparlirii in zona ascunzatorilor plosnitelor;
Miros respingator in incapere.

Plosnite de pat nu transmit boli insa s-au raportat cazuri de alergii, mai ales la copii, reactii anafilactice si astm in urma infestarilor.

In cazul in care aveti cea mai mica suspiciune ca in locuinta dumneavoasta si-au facut aparitia plosnite de pat, nu amanati. Apelati la specialistii nostri in dezinsectie. Nu ignorati prezenta acestor insecte. Se inmultesc foarte repede, infestarea se poate extinde in maximum 28 de zile de la prima aparitie.

DEZINSECTIE PLOSNITE PURICI CAPUSE GANDACI BUCURESTI!

Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat este complexa si de durata. Sunt necesare cel putin 2 interventii iar in caz de infestari mari se poate ajunge pana la 3-4 tratamente. Ouale plosnitelor sunt protejate de o capsula rezistenta, din acest motiv, nici un insecticid nu le poate distruge. Ele eclozeaza intr-o perioada de 10-14 zile si din aceasta cauza tratamentele chimice se efectueaza respectand acest interval.

TARIFE Preturi Pret dezinsectie plosnite de pat. Costul interventie de dezinsectie plosnite de pat, pret dezinsectie plosnite nu poate fi comunicat fara evaluarea situatiei si a tipului de interventie necesar.

Va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa apelati la numarul de telefon 0723.516.975 pentru dezinsectie plosnite de pat in Bucuresti si Ilfov (Pipera, Corbeanca, Popesti Leordeni, Rosu, Chitila, Chiajna, Mogosoaia, Domnesti, GLINA, Cernica, Berceni, Stefanestii de Jos, Tunari, Otopeni, Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Formular Cerere Oferta!


  DERATIZARE BUCURESTI – FIRMA AUTORIZATA

  Sursa foto: Pexels.com

   

  Dezinsectie gandaci bucatarie Bucuresti

  Dezinsectie ASOCIATII DE PROPRIETARI Bucuresti Ilfov

  Dezinsectie Apartament Bucuresti