Acte Autorizatii

Acte Autorizatii Firma Dezinsectie Deratizare Bucuresti Ilfov – Dimplome Certificari CUI – firma prestari servicii dezinsectie deratizare Bucuresti Ilfov.

Acte Autorizatii Firma Dezinsectie Deratizare Bucuresti, diplome, autorizatie functionare, DSV, DSP.

Act constitutiv Deraforce Dezi SRL – Cod unic inregistrare

Certificat de inregistrare CUI SC Deraforce Dezi SRL Activitati dezinsectie deratizare desinfectie curatenie Bucuresti Ilfov
Certificat de inregistrare CUI SC Deraforce Dezi SRL Activitati dezinsectie deratizare desinfectie curatenie Bucuresti Ilfov

Certificari si documente de functionare.

Certificat Management al Calitatii Deraforce Dezi SRL Firma Dezinsectie Deratizare Dezinfectie ISO 9001 pe 2015 Deraforce Dezi SRL
Certificat Management al Calitatii Deraforce Dezi SRL Firma Dezinsectie Deratizare Dezinfectie ISO 9001 pe 2015 Deraforce Dezi SRL
Certificat Managementul Calitatii Sistem de Management de Mediu Derafoce Dezi SRL dezinsectie deratizare dezinfectie Bucuresti Ilfov
Certificat Managementul Calitatii Sistem de Management de Mediu Derafoce Dezi SRL dezinsectie deratizare dezinfectie Bucuresti Ilfov

 

Autorizatie prestari servicii dezinsectie deratizare Bucuresti.

Autorizatie prestari servicii dezinsectie deratizare Bucuresti Deraforce Dezi SRL
Autorizatie prestari servicii dezinsectie deratizare Bucuresti Deraforce Dezi SRL

Pentru intrebari si solicitari informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic, pw Whatsapp sau sa folositi formularul de mai jos.

 

Formular de contact firma dezinsectie, deratizare, pret servicii DDD in Bucuresti si Ilfov – Deratizare Dezinsectie Dezinfectie.


   

  Insectele si rozatoarele sunt aproape toata viata lor in cautarea hranei, a apei si a unui adapost. Uneori sa intampla ca locuinta dumneavoastra sa se transforme intr-un habitat excelent pentru acesti daunatori (soareci, sobolani, gandaci, plosnite de pat, purice, acarieni etc).

  Insectele cat si rozatoarele pot produce pagube materiale si transmit multiple boli. Daca sunteti in situatia de mai sus si va confruntati cu o infestare sau un focar, pentru a evita aceste neplaceri contactati-ne. Reprezentantii nostri din domeniul dezinsectie deratizare dezinfectie, vor evalua situatia si va vor prezenta solutii rapide, sigure si eficiente pentru eradicarea focarelor de daunatori (gandaci, soareci, sobolani etc).

  De ce trebuie sa apelam la o firma de dezinsectie sau deratizare si sa nu incercam sa rezolvam singuri aceasta situatie!

  Locuinta, caminul sau afacerea dvs. sunt foarte importante, iar protejarea acestora de daunatori nu poate fi realizata in mod eficient, daca nu aveti informatii temeinice asupra acestora. Ocupandu-va singuri de problemele acestea, riscati sa va imbolnaviti folosind solutii nepotrivite sau sa nu scapati de acesti daunatori. Cea mai buna protectie impotriva daunatorilor este sa apelati la o firma specializata. Gandacii de bucatarie, soarecii, sobolanii, plosnitele, capusele sau tantari vor fi eliminati cu succes. Avem experienta indelungata de peste 9 ani  in domeniul DDD (incepand din 2013).

  Folosim tratamente dezinsectie specifice, aparatura moderna si garantam pentru serviciile noastre ddd.

  Compania noastra de dezinsectie si deratizare are planuri bine puse la punct, foloseste metode si tratamente specifice nevoilor dumneavoastra. Specialistii nostri va pot informa despre zonele de tratament, despre gradul de infestare existent si va pot sfatui ce metode de preventie sa folositi pe termen lung, pentru a evita o reinfestare. Tot ei pot recomanda imbunatatiri pentru locuinta sau afacerea dvs. Astuparea gaurilor din pereti, rosturilor dintre tevi si pereti, pentru prevenirea infestarilor cu gandaci sau rozatoare.

  Atentie la utilizarea insecticidelor sau rodenticidelor din magazine – Apelati cu incredere la o Firma specializata, aceasta are acte autorizatii firma dezinsectie deratizare Bucuresti Ilfov.

  Diversele forme de prezentare a insecticidelor si rodenticidelor profesionale sau din comert (spray-uri, prafuri, granule, emulsii) pot fi periculoase pentru dvs. daca nu sunt folosite si manipulate corect. De aceea, cel mai bine este sa apelati cu incredere la firma noastra, noi suntem specialisti in domeniul DDD, cu o vasta experienta in domeniul dezinsectie deratizare dezinfectie.

  Nu actionati singuri impotriva daunatorilor, luati in calcul riscul ineficientei, timpul si banii pierduti. Riscati sa va expuneti unor accidente sau datorita folosirii neadecvate a substantelor, sa va imbolnaviti. Contactul cu o solutie (emulsie) insecticida poate sa produca arsuri si iritatii grave. Lasati tratamentele de dezinsectie si deratizare in grija specialistilor nostri. Inhalarea unui praf insecticid sau a aerosolilor unui spray, duce la intoxicatii si diverse afectiuni ale sistemului respirator sau digestiv si aparitia unor probleme grave de sanatate.

  Aparatura si substantele profesionale in dezinsectie si deratizare va scutesc de bani, timp si aparitia unor probleme de sanatate.

  Pentru rezultate optime si eficiente in executarea operatiunilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, este necesara aparatura performanta, conceputa pentru fiecare tip de daunator. Specialistii nostri folosesc produse biocide profesionale, acestea nu se regasesc in magazine comerciale (insecticide, raticide, dezinfectanti). Substantele folosite de noi pentru dezinsectie si deratizare sunt autorizate de Ministerul Sanatatii.

  Contact firma deratizare Bucuresti Ilfov

  Sectiunea Contact

  Adresa email: office@dezinsectie-deratizare-ddd.ro
  Telefon: 0723.516.975

  Va multumim!

  Sursa foto: https://www.pexels.com/